Puntgaaf is ons drukwerk

Puntgaaf - Jo Vandenbulcke

Jo Vandenbulcke

Jarenlange ervaring,
Passie voor puntgaaf drukwerk,
en oprechte betrokkenheid
bij klant, opdracht en maatschappij.
Dat is wat ons bindt.

Jo Vandenbulcke en Johan Vercruysse

Johan Vercruysse

Hoe het begon

Begin 2018 raken Jo Vandenbulcke en Johan Vercruysse per toeval aan de praat. Al snel blijken ze dezelfde passies te koesteren: een liefde voor drukwerk en de bijhorende inktgeuren, een zwak voor oogstrelende publicaties en eenzelfde drang naar een puntgave afwerking
Meer nog, Jo en Johan delen hun kijk op ondernemen, waar eerlijkheid, sociaal engagement en milieubewustzijn centraal staan. Een samenwerking is dan ook snel beklonken. Johan gaat aan de slag bij Jo en enkele weken later zetten ze al een nieuwe stap: een evenwaardige samenwerking.

Een nieuw drukplatform is geboren en krijgt de naam Puntgaaf mee.
Puntgaaf is hun manier om koppig vast te houden aan het kleinschalige waar kwaliteit en mens centraal staan.

Waar de naam voor staat

Puntgaaf staat voor het punt dat Johan en Jo willen maken om, tegen de toenemende globalisering in, te blijven kiezen voor een kleinschalige, persoonlijke aanpak. Voor het extra advies dat ze graag geven. Voor de extra babbel om samen met jou tot de beste oplossing te komen.

Samen gaan ze voor uw kwaliteit. Punt. En voor gaaf drukwerk.

Tof, niet alledaags plooiwerk, met een hoek af? Experimenteren met nieuwe druktechnieken? Andere veredelingen uitproberen? Graag! De perfecte afwerking en een service om u tegen te zeggen? Zeker.

Weet je, Puntgaaf drukt gewoon graag en wil die passie met u delen… 

 

DRUKKERIJ PUNTGAAF GROEIT, MAAR BLIJFT OOK PERSOONLIJKE KAART TREKKEN

2021 is voor Puntgaaf een speciaal jaar. Puntgaaf breidt uit en neemt maar liefst twee drukkerijen onder de vleugels. Dat Puntgaaf uitgerekend Drukkerij Vanoverbeke (Vichte) en Beyaert Press (Brugge) overneemt, is geen toeval: beiden zijn bekend om hun persoonlijke aanpak, wat eveneens de rode draad is bij Drukkerij Puntgaaf. Hierdoor zijn de drie drukkerijen erg complementair en kon Puntgaaf zich geen betere expansie wensen.

ONZE TROEVEN

Onze grootste troef is onze liefde voor de drukkunst, papier en kleurWij hebben een zeer grote papierkennis en volgen de markt op de voet. Ons team schoolt zich continu bij zodat wij de meest recente technologieën en drukpersen kunnen inzetten in combinatie met ons ambachtelijke kunnen en machines. De grote kennis van allerlei veredelingstechnieken – waarvan wij het overgrote deel in huis hebben – en van alle mogelijke boekbindtechnieken zorgen ervoor dat we een zeer divers gamma aan drukwerken kunnen aanbieden. Bovendien overleggen we graag met de klant en stellen onze kennis over kleur, papier en druktechniek met plezier ter beschikking, zodat uw drukwerk de correcte uitstraling krijgt.