Wat bieden wij?

Advies.

Onderschat nooit de kracht en de impact van je eerste indruk. Een stijlvol visitekaartje is dan ook van cruciaal belang. Om die goede indruk achter te laten, is de juiste papierkeuze, druktechniek en eventuele veredeling heel belangrijk. Wij staan je graag bij in je keuze met advies, gebaseerd op jarenlange ervaring zodat je drukwerk de juiste uitstraling heeft en zijn doel niet voorbijschiet. Om dat te kunnen waarmaken, volgen wij alle trends in de markt en staan we continu in overleg met onze leveranciers zodat we elke innovatie kunnen volgen. Indien nodig voeren wij eerst een test uit om heel zeker te zijn.

De juiste oplossing.

Drukwerk is één van de oudste communicatiemiddelen en zal nog generaties meegaan. Vroeger eindigde de communicatie vaak met drukwerk, nu begint het er vaak pas mee. Om je gedrukt medium optimaal in te zetten, de juiste keuzes te maken en je budget te bewaken, is overleg van cruciaal belang.
Wel, wij nemen graag de tijd om te luisteren, zodat we samen de perfecte oplossing kunnen bereiken.

puntgaaf-snelheid

Flexibiliteit en snelheid.

Van offerte tot levering. Wij weten als geen ander dat flexibiliteit en snelheid van cruciaal belang zijn. Wij spelen hier graag op in, zolang wij de kwaliteit en de afgesproken leveringsdatum maar kunnen garanderen. Wij streven ernaar om 70% van de eenvoudige offertevragen binnen de 24 uur en de iets complexere binnen de 48 uur te beantwoorden.

Veredelingen.

Een extra touch aan je drukwerk kan een enorme meerwaarde betekenen. Nu eens om te beschermen, dan weer om je drukwerk de perfecte uitstraling te geven. Heel wat veredelingen realiseren wij in ons eigen atelier (embossing, debossing, rillen, stansen, foliedrukken, foliepregen, plastificeren, kleuren van randen, folie op randen, verlijmen, rivetten aanbrengen …). Als we zelf niet de kwaliteit kunnen leveren die we vooropstellen, schakelen we graag over naar één van onze vaste partners die dezelfde hoge standaarden hoog in het vaandel dragen.

fotografie Say Hey

Verantwoordelijkheid.

Net zoals de meeste collega-drukkers hebben wij verschillende certificaten, waaronder ons SCS-COC-005219-S, drukken wij zeer regelmatig op gerecycleerd papier en worden onze afvalstoffen gescheiden opgehaald… Maar Puntgaaf gaat veel verder. Bij elke investering houden wij écht rekening met de ecologische voetafdruk en de ergonomie voor onze medewerkers. Wij werken bewust veel samen met maatwerkbedrijven en zitten in diverse werkgroepen rond doelbewust sociaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen.