Puntgaaf nieuws

De Warmste Week

18 december 2019

Pottelberg – Kortrijk

Ook dit jaar deden de bedrijven van de Pottelberg hun duit in het zakje voor het Goede Doel.
Op 13 december konden we ’s middags samen klaaskoeken eten en ’s avonds nog een glaasje nippen op de Kerstdrink.


Dit alles onder de gebouwen van D-One. De mooie opbrengst van 5000 EUR werd verdeeld onder Het Ventiel en Het Schooltje 0V4 Type 3. We wensen hen heel veel succes !

Groep Ubuntu x 8K op bezoek

8 augustus 2019

Ubuntu

Eind mei mochten wij in het kader van ‘Anders Bekeken’ onze collega’s van Ubuntu-8K ontvangen. Het werd een aangenaam bezoek waar we allemaal veel van bijleerden. Altijd interessant om een andere blik te horen en te zien. Wij wensen onze collega’s alvast heel veel succes ! Tot binnenkort

Groeningeprijs

10 juli 2019

Jo en Johan, allebei fier met de mooie Groeningetrofee !

Zonet mochten wij uit handen van de Vlaams Minister-President de Groeningeprijs in ontvangst nemen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een jonge Vlaamse onderneming met de meest originele naam. Voor ons een extra duwtje in de rug om puntgaaf te blijven drukken en samenwerken !

Opendeur 14 maart 2019

15 maart 2019

Op 14 maart stelden wij onze nieuwe naam Puntgaaf nog even voor aan onze relaties. Meer dan 200 genodigden kwamen langs. Het deed ons deugd dat er nog zoveel interesse is in gedrukte communicatie. In de namiddag hadden we enkele drukacademies over o.a. foliedrukken met illustraties van Sabien Clement, de trends in papier gebracht door papergirl-online Bettina Vermeulen en onze snuisterhoek waar ontwerpers volop ideeën konden opdoen. Na het officiële gedeelte was het ’s avonds puur genieten met een drankje en een hapje. Dank aan iedereen die meegewerkt heeft aan deze geslaagde dag en uiteraard ook een grote dank aan alle aanwezigen. Dankzij jullie was dit een PUNTGAAF event.

Derde editie van Kerstdrink@Pottelberg zamelt 5.000 euro in voor het goede doel

23 december 2018

Bron: KW

4968045

Op 13 december organiseerden vzw De Pottelberg en bedrijvenzone Ter Doenaert de derde editie van de kerstdrink@Pottelberg ten voordele van De Warmste Week van Studio Brussel.

Kerstdrink@Pottelberg

13 december 2018

Gebouw D-one, Dumolinlaan 1 in Kortrijk

dewarmsteweek

Hier zijn we opnieuw!
Wegens groot succes van de kerstdrink voorbije jaren, slaan we ook dit jaar opnieuw de handen in elkaar.
Maar we kunnen dit uiteraard niet alleen en hopen dat ook u dit initiatief mee zal helpen ondersteunen. Graag nodigen wij u uit op de derde editie van de kerstdrink van de Pottelberg ten voordele van De Warmste Week, een event waar u uw (collega-) ondernemers, buren, sympathisanten,… op een gezellige manier kan ontmoeten.

Inschrijven
Om voldoende eten en drinken te kunnen voorzien, vragen wij u beleefd om tijdig te laten weten met hoeveel personen u ongeveer aanwezig zal zijn op zowel middag en/of avondactiviteit en dit via deze link:
http://warmsteweek.hc-pottelberg.be

Puntgaaf drukken kan ook anders

11 december 2018

Bron: Ondernemers VOKA W-VL

Ondernemers-VOKA-W-Vl-dec 2018

Wie als drukkerij anno 2018 een mooie toekomst wil uitbouwen, doet er goed aan niet klakkeloos platgetreden paden te bewandelen. Dat beseffen Jo Vandenbulcke en Johan Vercruysse maar al te goed. Met PuntGaaf geven zij drukkerij Jo Vandenbulcke een nieuw elan.

Drukkerij Jo Vandenbulcke wordt PuntGaaf

16 november 2018

Bron: KW

KW- 18 november

Voortaan werken zaakvoerders Jo Vandenbulcke en echtgenote Anne Verfaillie samen met Johan Vercruysse. “We willen graag nog een stapje verder gaan in vernieuwend en kwalitatief hoogstaand drukwerk” zo klinkt het.

Puntgaaf slaat nieuwe wegen in

13 november 2018

Bron: Nieuwsblad

Nieuwsblad 13-11-2018

Drukkerij Jo Vandenbulcke wordt Puntgaaf. De activiteiten blijven in de Dumoulinlaan in Kortrijk. Doel is nog kwalitatiever te werken.

Drukkerij Jo Vandenbulcke uit Kortrijk werd vandaag Puntgaaf

10 november 2018

Bron: Het nieuws van West-Vlaanderen

Vandenbulcke-Jo-759×500

Drukkerij Jo Vandenbulcke uit Kortrijk wordt Puntgaaf. De nieuwe naam komt er niet alleen door de samenwerking met Johan Vercruysse, maar staat ook symbool voor een nieuw toekomstproject dat nog een stapje verder wil gaan in vernieuwend en kwalitatief hoogstaand drukwerk.