Puntgaaf nieuws

Opendeur 14 maart 2019

15 maart 2019

Op 14 maart stelden wij onze nieuwe naam Puntgaaf nog even voor aan onze relaties. Meer dan 200 genodigden kwamen langs. Het deed ons deugd dat er nog zoveel interesse is in gedrukte communicatie. In de namiddag hadden we enkele drukacademies over o.a. foliedrukken met illustraties van Sabien Clement, de trends in papier gebracht door papergirl-online Bettina Vermeulen en onze snuisterhoek waar ontwerpers volop ideeën konden opdoen. Na het officiële gedeelte was het ’s avonds puur genieten met een drankje en een hapje. Dank aan iedereen die meegewerkt heeft aan deze geslaagde dag en uiteraard ook een grote dank aan alle aanwezigen. Dankzij jullie was dit een PUNTGAAF event.

Derde editie van Kerstdrink@Pottelberg zamelt 5.000 euro in voor het goede doel

23 december 2018

Bron: KW

Derde editie van Kerstdrink@Pottelberg zamelt 5.000 euro in voor het goede doel

Op 13 december organiseerden vzw De Pottelberg en bedrijvenzone Ter Doenaert de derde editie van de kerstdrink@Pottelberg ten voordele van De Warmste Week van Studio Brussel.

Kerstdrink@Pottelberg

13 december 2018

Gebouw D-one, Dumolinlaan 1 in Kortrijk

Kerstdrink@Pottelberg

Hier zijn we opnieuw!
Wegens groot succes van de kerstdrink voorbije jaren, slaan we ook dit jaar opnieuw de handen in elkaar.
Maar we kunnen dit uiteraard niet alleen en hopen dat ook u dit initiatief mee zal helpen ondersteunen. Graag nodigen wij u uit op de derde editie van de kerstdrink van de Pottelberg ten voordele van De Warmste Week, een event waar u uw (collega-) ondernemers, buren, sympathisanten,… op een gezellige manier kan ontmoeten.

Inschrijven
Om voldoende eten en drinken te kunnen voorzien, vragen wij u beleefd om tijdig te laten weten met hoeveel personen u ongeveer aanwezig zal zijn op zowel middag en/of avondactiviteit en dit via deze link:
http://warmsteweek.hc-pottelberg.be

Puntgaaf drukken kan ook anders

11 december 2018

Bron: Ondernemers VOKA W-VL

Puntgaaf drukken kan ook anders

Wie als drukkerij anno 2018 een mooie toekomst wil uitbouwen, doet er goed aan niet klakkeloos platgetreden paden te bewandelen. Dat beseffen Jo Vandenbulcke en Johan Vercruysse maar al te goed. Met PuntGaaf geven zij drukkerij Jo Vandenbulcke een nieuw elan.

Drukkerij Jo Vandenbulcke wordt PuntGaaf

16 november 2018

Bron: KW

Drukkerij Jo Vandenbulcke wordt PuntGaaf

Voortaan werken zaakvoerders Jo Vandenbulcke en echtgenote Anne Verfaillie samen met Johan Vercruysse. “We willen graag nog een stapje verder gaan in vernieuwend en kwalitatief hoogstaand drukwerk” zo klinkt het.

Puntgaaf slaat nieuwe wegen in

13 november 2018

Bron: Nieuwsblad

Puntgaaf slaat nieuwe wegen in

Drukkerij Jo Vandenbulcke wordt Puntgaaf. De activiteiten blijven in de Dumoulinlaan in Kortrijk. Doel is nog kwalitatiever te werken.

Drukkerij Jo Vandenbulcke uit Kortrijk werd vandaag Puntgaaf

10 november 2018

Bron: Het nieuws van West-Vlaanderen

Drukkerij Jo Vandenbulcke uit Kortrijk werd vandaag Puntgaaf

Drukkerij Jo Vandenbulcke uit Kortrijk wordt Puntgaaf. De nieuwe naam komt er niet alleen door de samenwerking met Johan Vercruysse, maar staat ook symbool voor een nieuw toekomstproject dat nog een stapje verder wil gaan in vernieuwend en kwalitatief hoogstaand drukwerk.

Drukkerij JO VANDENBULCKE wordt drukkerij ‘PUNTGAAF’

9 november 2018

Bron: Made in West-Vlaanderen

Drukkerij JO VANDENBULCKE wordt drukkerij ‘PUNTGAAF’

De voorbije dagen werd drukkerij Puntgaaf boven de doopvont gehouden. De nieuwe naam voor drukkerij Vandenbulcke komt er niet alleen door de samenwerking tussen CEO Jo Vandenbulcke met Johan Vercruysse, maar staat ook symbool voor een nieuw toekomstproject dat nog een stapje verder wil gaan in vernieuwend en kwalitatief hoogstaand drukwerk.

Puntgaaf is geboren!

5 november 2018

Puntgaaf is geboren!

Het is zover.
Een nieuw drukplatform is geboren en krijgt de naam Puntgaaf mee!
Puntgaaf is hun manier om koppig vast te houden aan het kleinschalige waar kwaliteit en mens centraal staan.
Puntgaaf staat voor het punt dat Johan en Jo willen maken om, tegen de toenemende globalisering in, te blijven kiezen voor een kleinschalige, persoonlijke aanpak.
Samen gaan ze voor uw kwaliteit. Punt. En voor gaaf drukwerk