Puntgaaf nieuws

Puntgaaf in Made in west-vlaanderen

10 mei 2021
Schermafbeelding 2021-06-21 om 14.44.25

Puntgaaf staat in het bekende blad Made In West-Vlaanderen. Hier wordt meer verteld over onze samensmelting met 2 andere bedrijven, namelijk Uitgeverij Vanoverbeke in Vichte en Beyaert Press in Brugge.

Toekomst verzekerd

6 juli 2020
GRAFOC logo_erkendstagebedrijf_CMYK

We zijn blij dat we weer een erkend stagebedrijf zijn voor de toekomende 2 jaren.

Blij omdat we zo de studenten een kans kunnen geven

Fier opdat we zo onze verbondenheid kunnen tonen en opdat we zo aantonen een kwaliteitsvol bedrijf te zijn op verschillende vlakken.

Onze kleinste collega’s

3 februari 2020
Puntgaaf honing
Puntgaaf honing

Er was eens een zekere Dieter Deleu die het lumineuse idee had om overal in West-Vlaanderen bijenkorven uit te zetten. Hij had één grote missie: honing maken waarbij biodiversiteit centraal staat en zo particulieren en bedrijven inspireren tot een duurzame en ecologisch samenleving. Zo werd Honeybeez imkerij geboren. Toen wij dit hoorden, namen we onmiddellijk contact op. Zijn visie en manier van werken sluit helemaal aan bij de onze. We plaatsten direct 2 korven. Wat was het heerlijk om onze honingbijtjes te zien rondvliegen en te horen zoemen in de zomer … Intussen zijn onze kleinste collega’s in winterslaapmodus. Maar ze hebben hun werk meer dan gedaan. Ze bezorgden ons 12500 grammen overheerlijke honing. Wenst u ook graag een potje van onze zeemzoete honing, stuur dan een mailtje naar info@puntgaaf.be. Uiteraard is de voorraad beperkt.

De Warmste Week

18 december 2019
Pottelberg – Kortrijk

Ook dit jaar deden de bedrijven van de Pottelberg hun duit in het zakje voor het Goede Doel.
Op 13 december konden we ‘s middags samen klaaskoeken eten en ‘s avonds nog een glaasje nippen op de Kerstdrink.


Dit alles onder de gebouwen van D-One. De mooie opbrengst van 5000 EUR werd verdeeld onder Het Ventiel en Het Schooltje 0V4 Type 3. We wensen hen heel veel succes !

Groep Ubuntu x 8K op bezoek

8 augustus 2019
Ubuntu

Eind mei mochten wij in het kader van ‘Anders Bekeken’ onze collega’s van Ubuntu-8K ontvangen. Het werd een aangenaam bezoek waar we allemaal veel van bijleerden. Altijd interessant om een andere blik te horen en te zien. Wij wensen onze collega’s alvast heel veel succes ! Tot binnenkort

Groeningeprijs

10 juli 2019
Jo en Johan, allebei fier met de mooie Groeningetrofee !

Zonet mochten wij uit handen van de Vlaams Minister-President de Groeningeprijs in ontvangst nemen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een jonge Vlaamse onderneming met de meest originele naam. Voor ons een extra duwtje in de rug om puntgaaf te blijven drukken en samenwerken !

Opendeur 14 maart 2019

15 maart 2019

Op 14 maart stelden wij onze nieuwe naam Puntgaaf nog even voor aan onze relaties. Meer dan 200 genodigden kwamen langs. Het deed ons deugd dat er nog zoveel interesse is in gedrukte communicatie. In de namiddag hadden we enkele drukacademies over o.a. foliedrukken met illustraties van Sabien Clement, de trends in papier gebracht door papergirl-online Bettina Vermeulen en onze snuisterhoek waar ontwerpers volop ideeën konden opdoen. Na het officiële gedeelte was het ‘s avonds puur genieten met een drankje en een hapje. Dank aan iedereen die meegewerkt heeft aan deze geslaagde dag en uiteraard ook een grote dank aan alle aanwezigen. Dankzij jullie was dit een PUNTGAAF event.

Derde editie van Kerstdrink@Pottelberg zamelt 5.000 euro in voor het goede doel

23 december 2018
Bron: KW
4968045

Op 13 december organiseerden vzw De Pottelberg en bedrijvenzone Ter Doenaert de derde editie van de kerstdrink@Pottelberg ten voordele van De Warmste Week van Studio Brussel.

Kerstdrink@Pottelberg

13 december 2018
Gebouw D-one, Dumolinlaan 1 in Kortrijk
dewarmsteweek

Hier zijn we opnieuw!
Wegens groot succes van de kerstdrink voorbije jaren, slaan we ook dit jaar opnieuw de handen in elkaar.
Maar we kunnen dit uiteraard niet alleen en hopen dat ook u dit initiatief mee zal helpen ondersteunen. Graag nodigen wij u uit op de derde editie van de kerstdrink van de Pottelberg ten voordele van De Warmste Week, een event waar u uw (collega-) ondernemers, buren, sympathisanten,… op een gezellige manier kan ontmoeten.

Inschrijven
Om voldoende eten en drinken te kunnen voorzien, vragen wij u beleefd om tijdig te laten weten met hoeveel personen u ongeveer aanwezig zal zijn op zowel middag en/of avondactiviteit en dit via deze link:
http://warmsteweek.hc-pottelberg.be

Puntgaaf drukken kan ook anders

11 december 2018
Bron: Ondernemers VOKA W-VL
Ondernemers-VOKA-W-Vl-dec 2018

Wie als drukkerij anno 2018 een mooie toekomst wil uitbouwen, doet er goed aan niet klakkeloos platgetreden paden te bewandelen. Dat beseffen Jo Vandenbulcke en Johan Vercruysse maar al te goed. Met PuntGaaf geven zij drukkerij Jo Vandenbulcke een nieuw elan.